Bij de Waddenzee verse vis eten

De Waddenzee, bij Den Oever

De Waddenzee is een prachtig stukje Nederland. Dit gebied is uniek in de wereld waar onder invloed van het getij het landschap constant weer verandert. Wie de Waddenzee bezoekt met een boot of erlangs wandelt of fietst kan niet anders dan door de zilte zeelucht zin krijgen in een verse vis. En die eet je natuurlijk het beste in ons visrestaurant; Viscentre ’t Wad in Den Oever.

Werelderfgoed en wereldberoemd

De Waddenzee is al sinds 2009 werelderfgoed. Een plek die in 2016 als nummer 1 zomertip wordt genoemd door het bekende National Geographic . Een wereldberoemd stukje natuur dus waar Den Oever gewoon aan ligt.

Bijzonder ecosysteem

De Waddenzee is het grootste zand- en moddergebied ter wereld dat droogvalt tijdens eb. Juist hierdoor is het zo’n bijzondere vlakte met getijdengeulen, zeegras-weiden, mosselbanken en de bekende zandplaten waar de zeehonden en vogels tijdens eb uitrusten en voedsel zoeken. Een bijzonder ecosysteem waar ondanks dat steeds veel mensen het bezoeken, het een prachtige plek is om echt even weg te zijn.


Verse vis eten

Bij de Waddenzee hoort natuurlijk vis. Wie wil zeevissen kan mee met een van de vissersboten. Maar wie daar geen zin of tijd voor heeft, gaat gewoon verse vis eten bij een goed visrestaurant. Zoals Viscentre ’t Wad. Dagelijks komen hier niet alleen passanten en dagjesmensen, ook de vissers bezoeken steeds weer ’t Wad voor een lekker visje. Met dagelijks verse vis op het menu, uitstekende bereiding van alle huisgemaakte visgerechten en natuurlijk het mooie, sfeervolle restaurant zelf werken we er elke dag weer hard aan om onze uitstekende reputatie hoog te houden.

Viscentre ’t Wad, visrestaurant in Den Oever

Ga je naar de Waddenzee? Kom dan ook lekker verse vis eten in ons visrestaurant. We zijn elke dag geopend vanaf 11 uur. Doordeweeks ben je tot 18.30 uur welkom en van vrijdag tot en met zondag staan we tot 19.00 voor je klaar. Je vindt ons in Den Oever aan het Haventerrein 4. Zien we je snel?