Visgerechten

De lekkerste, verse visgerechten in Den Oever

Bij Viscentre ’t Wad staan elke dag de lekkerste, verse visgerechten op het menu. Om mee te nemen of om hier op te eten. Wie bij ons aanschuift heeft meteen uitzicht op de levendige haven. De plek in Den Oever om even een lekker visje te eten.

Als je wilt weten wad lekker is!

Alles wat bij ’t Wad geserveerd wordt is door ons zelf ingekocht op de visafslag en direct verwerkt in ons visrestaurant. Dat is dus vrijwel rechtstreeks uit de Noordzee of de Waddenzee zo op het bord. Als je dus wilt weten wat lekker is, ga je naar ’t Wad!

 


Plates met vis

Kibbeling, lekkerbekje, schol, mosselen, scharren, wijting, gamba’s, sliptong,….. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of wij serveren de vis als een plate. Verse vis gebakken en geserveerd met salade en friet. En die friet die maken wij natuurlijk ook helemaal zelf.

Gebakken vis

Voor een moot gebakken vis hoef je helemaal niet meer naar de markt, je gaat gewoon naar ons visrestaurant in Den Oever. Met elke vissoort die ’s ochtends op de visafslag te koop is, is er bij ’t Wad altijd verse gebakken vis. Van kibbeling en mosselen tot schol en garnalen. En natuurlijk zijn er verschillende sauzen die je zelf kunt pakken. Zodat je nooit tekort hebt.

 

Den Oeverse garnalensoep

Wieringer vissers hebben net de garnalen gevangen waarvan wij een heerlijk verse Den Oeverse garnalensoep trekken. Doe je je ogen dicht dan proef je het zilte van de zee er nog in terug.

Wokgerechten met vis

Vis is van nature al heel gezond maar verwerkt in een wokgerecht is het met veel groenten een complete en gezonde maaltijd. De wokgerechten worden gemaakt met gambastaarten of mosselen en als plate geserveerd of los met brood en kruidenboter.

Broodje vis

Even een broodje tussendoor? Dat kan natuurlijk ook bij ’t Wad. Verse broodjes met huisgemaakte vissalade of een broodje kibbeling met saus. Het is bijna zonde om deze broodjes ‘even snel’ op te eten!

Visje eten?

We kunnen over vis en visgerechten blijven schrijven, maar je moet het natuurlijk gewoon zelf eens komen proeven. Of je nu naar Friesland gaat of juist net de Afsluitdijk afrijdt, hier in Den Oever aan het werk bent of lekker een dagje uit bent naar de Waddenzee, je bent altijd bij ons welkom om een visje te eten. We zijn geopend op woensdag en donderdag van  11:00 tot 18:30 en van vrijdag tot en met zondag van 11:00 tot en met 19:00.