Visje eten bij de Afsluitdijk?

Bij het IJsselmeer en de Waddenzee

Wie vanuit Noord-Holland naar Friesland gaat of daar net vandaan komt, gaat over de Afsluitdijk. Een prachtig stukje Nederlandse infrastructuur tussen het IJsselmeer en de Waddenzee. En een plek waar als vanzelf de zin in een lekker visje ontstaat. Dan is het goed te weten dat visrestaurant ’t Wad op een steenworp afstand van de Afsluitdijk ligt.

Vlakbij met de auto of camper

Viscentre ’t Wad is gevestigd in Den Oever aan het Haventerrein. Zowel vanaf de Afsluitdijk als vanaf de A7 is het met de auto of camper maar een paar minuten rijden om dagverse vis te eten. Komend vanaf of onderweg naar de Afsluitdijk kies je afrit 14 – Den Oever waarna je via de Havenweg naar ons Viscentre toe rijdt.

Verse vis zo van de visafslag

Bij ’t Wad serveren we enkel verse vis die we zelf hebben geselecteerd op de visafslag van Den Oever. Kwaliteit staat centraal in ons visrestaurant. Vanzelfsprekend in de visgerechten maar zeker ook in het restaurant. En dat merk je zodra je bij ons binnenkomt. De warme sfeer met houten tafels en veel stalen elementen verrassen nieuwe bezoekers steeds weer. Net als het eten zelf.


Te fiets over de Afsluitdijk?

Met de fiets is de Waddenzee vanaf de Afsluitdijk goed te zien. En na de ruim 30 kilometer fietsen over deze dijk is een lekker visje meer dan verdiend. Bij ’t Wad hebben we tal van visgerechten variërend van broodjes vis, gebakken vis tot wokgerechten en plates. Alles is huisgemaakt en kan worden aangevuld met smakelijke sausjes. Zoveel als je wilt want je kunt het bij ons lekker zelf pakken.

Viscentre ’t Wad, dagelijks geopend voor lekkere vis

Wil jij ook een lekker visje eten voordat of nadat je de Afsluitdijk over gaat? Kom dan langs bij Viscentre ’t Wad. Wij zijn elke dag open vanaf 11 uur. Op maandag tot en met donderdag tot 18.30 en van vrijdag tot en met zondag tot 19.00 uur. Zien we je snel?